Hungary ARCHLine.XP_Design

Köszönjük, hogy meglátogatta CarpenterA.com webhelyét.

Eladjuk az ARCHline.XP fájlt.

Az ARCHline.XP használatával tervező fájlok külföldön is értékesíthetők. Az olyan számítógépen tárolt ARCHline.XP fájl, amelyre már nincs szükség, meg lehet osztani a tengerentúli felhasználókkal. Magyar stílusú építészet, belsőépítészet, tereprendezés és famegmunkálás fájlok világszerte értékesíthetők. Szerzői jogi fizetési rendszerünk nagyon ésszerű, és védi a szerzői jogot.

A tervezők a fájlok feltöltésével tervezett fájlokat tudnak eladni honlapunkon keresztül. Nem adhat el harmadik fél által létrehozott fájlokat, és be kell nyújtania egy Paypal-fiókot vagy bankszámlát, hogy megkapja az értékesítési bevételeket.

Feltöltheti a fájlt az alábbi képre kattintva. Feltöltés után meg kell adnia az e-mail címét.
Önnek meg kell adnia egy másolatát személyi igazolványa (vagy útlevél fotó) és egy Paypal számlát (vagy bankszámlát) az e-mail címére.

Küldje el a carpenteryoon@gmail.com címre

A feltöltendő fájlokat fel kell tölteni saját pro fájlokkal, exportálva az ifc, fbx, dae fájlokat és MP4 fájlokat a számítógép képernyőjén. Ha a tervezési szint alacsony, akkor elutasítható.

 

Számítási képlet kiszámítása

 Hungary Archline.xp_Design

 

Thank you for visiting CarpenterA.com.

We sell the ARCHline.XP file.

Design files using ARCHline.XP can be sold overseas. The ARCHline.XP file stored on a PC that is no longer needed can be shared with overseas users. Hungarian-style architecture, interior, landscaping and woodworking files can be sold worldwide. Our copyright payment system is very reasonable and protects the copyright of the designer.

Designers can sell files designed by uploading their own files through our homepage. You can not sell files created by a third party, and you must provide a Paypal account or bank account to receive your sales proceeds.

You can upload the file by clicking the image below. After uploading, you need to give your e-mail address.
You will need to provide a copy of your identity card (or passport photo) and a Paypal account (or bank account) for your email.

Send to carpenteryoon@gmail.com

The file to be uploaded should be the file ( PRO file) you designed and exported files such as ifc, fbx, dae files and MP4 file captured on PC screen. If the design level is low, it can be rejected.

 

Royalty calculating formula

 Hungary Archline.xp_Design